top of page

CONTACTEER MIJ

Heidestraat 8

3140 Keerbergen

  • Facebook
  • YouTube
Heb je een vraag?

Bedankt voor de inzending!

DSC_0017_edited.jpg

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Door tijd te nemen om naar je te luisteren en op basis van jouw persoonlijkheid kunnen we een oplossingsgerichte aanpak vinden om de balans in jouw leven duurzaam te verbeteren.

Manuele ontspanningen bieden, was al jarenlang mijn hobby. Hiernaast heb ik mijn vertrouwen in de natuurgeneeskunde ten volle kunnen ontplooien door mijn studies aan de Europese Academie. Hier certificeerde ik als Lifestyle- & Burn-outcoach. Een coach werkt complementair aan de reguliere gezondheidszorg.

Alsook volgde ik een aantal verdiepingsworkshops omtrent Emotionele Intelligentie, Communicatie, Kruidenadviezen, Perfectionisme, Positieve Intelligentie, Massagetechnieken...

Ik heb zelf een aantal ervaringen opgedaan: wat een drukke job in het bedrijfsleven kan meebrengen, hoeveel energie pubers kosten, hoe steeds willen 'goed doen' kan overhellen naar onverzadigbare bevestiging,... Hierover praten heeft mij destijds enorm geholpen, daarom is het nu mijn missie om anderen te coachen. 

IMG_3303.jpg
bottom of page