top of page

Nieuwtjes en klanten-ervaring

Nieuwtjes

4-seizoensmassage

We doorlopen de vier seizoenen, gebruikmakend van verschillende elementen, zowel vitaliserende als ontspannende, op aangepaste muziek.

Klanten-ervaring

* * * * *

Linda B.

Zonder al te veel verwachtingen en met een visie van ‘baadt het niet, het schaadt ook niet’ startte ik het coaching project bij Linda. (Live & Relax) De locatie is prachtig, de lounge in de tuin, volledig in het groen en het gezellige haardvuur, het salonnetje, de rustige achtergrondmuziek en de aangeboden thee zorgen voor een aangename en rustige sfeer. Goede gesprekken en bijhorend huiswerk (veelal kleine dingen om even bij stil te staan), zorgden ervoor dat ik me na enkele sessies wat zelfzekerder en sterker begon te voelen. Alsof er na vele jaren eindelijk beweging kwam in mijn vastgeroeste lichaam en geest! De sessies werden telkens afgerond met een zalige massage, voetreflexologie of oorkaarsen, PUUR GENIETEN en deze  zorgden ervoor dat ik steeds weer opgeladen en ontspannen naar huis kon! Ondertussen zijn ook mijn dochter en een vriendin van mij aan het traject begonnen en ook zij zijn beiden enthousiast en dankbaar dat ze met Linda in contact kwamen!

Een absolute aanrader voor iedereen die zich niet zo goed in zijn vel voelt en/of wat steun/hulp kan gebruiken! Top dame die Linda!

* * * * *

Jorgo H.

Een ongekende relaxatie-ervaring...

Ik spreek wellicht niet alleen voor mezelf als ik zeg dat mijn vormen van relaxatie voornamelijk een vorm van "non-being" zijn. Denk aan gamen, Netflix, eindeloos scrollen op Social Media, etc. Activiteiten waarin je je connectie met de realiteit als het ware verliest. Mijn ervaringen met Linda hielpen me opnieuw realiseren dat geluk en plezier ook uit mezelf en mijn onmiddellijke omgeving gehaald kunnen worden. Mijn sessies met Linda zetten aan tot een hernieuwd enthousiasme voor self-care, en een re-kalibratie van het beloningssysteem waarin de prioriteiten van het dagdagelijkse leven onder de loep genomen worden, en zo nodig herschikt. Bovendien heeft Linda rijkdommen aan levenswijsheden te delen met iedereen die verstandig genoeg is om te luisteren.

Enkele activiteiten die ik met lof kan aanprijzen zijn de gesprekken tot zelfzorg, de ontspannende massages en de oorkaarsenbehandeling. Neem zeker een kijkje op haar website om haar uitgebreide aanbod te bewonderen.

* * * * *

Tina D. S.

Linda is een zeer warme vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt. Haar praktijk is ook gelegen op een super mooie, natuurlijke locatie in haar achtertuin in Keerbergen. Door het combineren van gesprekscoaching en lichamelijke ontspanning (zoals massage, oorkaarsen,...) krijg je echt een all-around ontspanning. Ik vond het een fijne ervaring en zal zeker terugkomen!

* * * * *

Stijn V. D. M.

Heb genoten van mijn eerste keer Live & Relax en dan ook meteen een 5-beurtenkaart genomen.

* * * * *

Eirini T.

Soaking in magnesium felt truly therapeutic and was definitely perfect for stress relief and relaxation! What a wonderful combination: A medicinal bath that relaxes body and mind, but also helps replenish magnesium levels. Thank you for this beautiful gift that was at the same time physical ( crystals ) and mental ( the knowledge about their benefits ).

* * * * *

Luna G.

Een absolute aanrader voor iedereen!
Zowel het begeleidingsprogramma als de massages worden afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Samen zoek je naar een verlichting van jouw lasten en naar wat jou zal helpen. De massages, oorkaarsen en nog veel meer, bieden de nodige ontspanning tijdens deze sessies. Ik ben fan!

* * * * *

Fendi D. S.

Heerlijk! Ik kom graag langs voor het ruime aanbod aan massages en wil ze dan ook allemaal uitproberen. Gewoon volledig genieten tegen een zeer schappelijke prijs, zalig!

* * * * *

Tine B.

Live & Relax heb ik via via doorgekregen. We zijn allemaal even enthousiast, ook over Linda die haar kennis op een heel fijne en rustige manier over brengt. Je voelt je direct goed bij haar.
Wat ik zo fijn vind aan Live & Relax is - anders dan bij een psycholoog - dat er ook echt gecoacht wordt en dat er nadien een relaxatie volgt door middel van een massage, voetreflex,... Even al je spanning uit je lichaam . Zalig !! Ook haar praktijkruimte is heel gezellig en rustig gelegen . Ik ga heel graag naar Linda, ze heeft mij ook al goed geholpen !
Dank je Linda ❣

* * * * *

Ine D.L.

Ik wil jou graag bedanken voor je cadeautje. Ik heb gisterenavond van het voetbadje met magnesiumkristallen genoten. Ik moet zeggen dat dit echt wel deugd deed en dat dit een manier was om tot een diepe ontspanning te geraken, meer dan als je normaal even een momentje 'rust' neemt. Ik weet niet of dit het voetbad op zich al is of dit het effect van de magnesiumkristallen is, maar het deed in ieder geval deugd en heb heerlijk geslapen. ;-) Heel veel dank voor het momentje ontspanning, ik kon het gebruiken

bottom of page